Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 25 de maig de 2015

Fins a la victòria

Quina nit de comptes i recomptes, de l’un costat, i de festes a la plaça i en algunes seus. Finalment, compromís fa un salt espectacular i irromp com una força de primera entre els valencians, com una força possible de canvi, d’identitat, en alguns casos guanyant a pobles importants, fins i tot durant uns moments guanyant València, tant és així que la majoria del psoe a nivell de país ha quedat en un segon terme, perquè ja sabem què significa això, realment, i la gentada a les places festejava una altra cosa. N’hi ha dues consideracions negatives, de l’una banda el treball d’Esquerra unida i Esquerra no s’hi veu recompensat, i ves que haurem de veure què caldrà fer perquè sense ho patirem i ho pagarem. De l’altra, no s’entén com milers de valencians encara donen suport als corruptes del pp, barroers i pocavergonyes: és d’estudi aquest colapse que durant anys ha atenallat els valencians, i ens té xuclats pel gansterisme i la fatxenderia. Quan comencem a obrir calaixos, armaris i carpetes (si és que deixen res), Picassent es quedarà petit per acollir els creminals que ens han governat tants anys.

Particularment, trobe que aquesta no serà encara la nit dels valencians, que caldrà feinada per continuar convencent com i de quina manera podem fer política honesta i professional. Perquè València recupere tants anys perduts, tenim feina per envant. Ara, celebrar aquest alliberament ja paga la pena. És el primer assalt, fins a la victòria.

 

Ep: a Bétera Compromís ha sigut la força més votada. La mestra Cristina Alemany serà la futura alcaldessa, si no passa res estrany entre els partits.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent