Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 24 de maig de 2015

El pp esborrarà els valencians del mapa

Alfonso-Rus-foto_Abulaila-10_0

 

Al carrer de València hi havia el passeig, els bars, el cine Martín, la parada mòbil-ambulant del tio Enrique, i els bancs. Ah, sobretot hi havia la Caixa d’estalvis i el monte de piedat, això que després vam conèixer com Bancaixa, que ells deien bancaja, perque ja pegaven en fillsdeputa, xa, uns fills de puta rematats, lladres, sangoneres i tot el pitjor que pugueu pensar. Tant se val. Amb vint anys de pp, a Bétera han aconseguit d’esborrar qualsevol empresa de finançament que tingués color de valencià, o nom de valencià, o diners per als valencians. Amb vint anys, el pp ha fet desaparèixer Bancaixa, el banc de valència i i la Caixa rural de la cooperativa. I tot ho ha regalat, el pp, tot allò que no han robat per ells: a Almeria, a Madrit o ves a saber. El seu objectiu és clar, el pp vol esborrar els valencians del mapa. Així que d’ací unes hores, si és el que voleu, eliminar-nos, esborrar-vos, no ser res, però res de res, aneu a votar-los, aquests pocavergonyes, desenfreïts, que han eliminat qualsevol rastre dels valencians. Aneu i doneu-los carta blanca perquè ens puguen eliminar completament.

Totes aquestes caretes amables dels cotanda, alufre, fuentes, coscollar, i companyia, que sembla que no han trencat mai un plat, ni han parat la mà, ni res de res… Aquest còmplices del major lladrocini comés contra els valencians, els de Bétera, els de Nàquera, els de Llíria, els de València, els de Xàtiva… aneu i dieu-los com són d’honestos i ben parits. A vore què quedarà dels valencians quatre anys més, amb aquest calvari.

Ni rastre no en queda, en aquell carrer de València, a Bétera, el carrer del passeig, dels valencians. Ves què han aconseguit els malparits del pp durant els anys del seu govern amable a Bétera. De valencians, cap ni un.

Ara, potser és això que voleu…

 

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent