Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Torna la fira del llibre a l’Ateneu

CARTELLgeneral

Diumenge comença la fira de Nadal a l’Ateneu de Bétera, o la fira del llibre, millor encara, la fira de llibres i de la música. Josep Vicent Frechina obrirà el primer dia, amb el llibre ‘Pensar en vers, la cançó improvisada a la mediterrània’. Aquesta setmana El mestrot Frechina era a portada de Vilaweb, presentava el llibre a Barcelona i clourà la girà a Bétera, abans de tornar a l’infern, camí de casa.

A Bétera, pel que fa a l’Ateneu, a la plaça del Mercat, el Nadal serà farcit de llibres i d’un programa d’activitats que aplegarà músics, escriptors, editors, crítics, enòlegs, periodistes, mestres, entre més professions nobles i de volada, gent a primera línia al País Valencià, malgrat les circumstàncies d’una política obscena i creminal. Un grapat de professionals que han sigut capaços de bastir un teixit cultural que sembla un miracle, però que no l’és, que és fet a ferro roig, amb coratge, esforç, il·lusió i manta disgustos que no han frenat l’esperit dels joves que ens acompanyaran en aquesta fira en favor de la lectura i de la vida.

Però no us penseu que això serà una cosa avorridota, podrida o carregada de ferum. Ni pensar-ho, xa. Ho passarem extraordinàriament bé, de lo alto, al caliu del foc, de la bona música, dels xiquets que hi seran en els dos diumenges que els hem preparat per cantar i riure plegats (Bertomeu i Dani Miquel les organitzen sonades), i esperem-ho, amb centenars de visitants que voldran gaudir del talent valencià malgrat els pessebres, els reiots i uns quants arbres vestits de boles brillants o vidrioses.

Cada dia de la fira, l’Ateneu obrirà a a partir de les 19.00h, amb una selecció de llibres que hem destriat particularment d’un cabàs de mil títols. No guanyareu poques indulgències, si veniu.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent