Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Denunciem Camps, i els còmplices

L’expresident Camps va perseguir els valencians. Milers de valencians. El president Zaplana l’havia precedit, de fet: li havia encomanat la persecució com a primera feina. L’Olivas i ara el president Fabra, en són còmplices; aquest últim avui mateix s’ha convertit en protagonista principal de l’intent de genocidi contra els valencians.

L’expresident Camps va prohibir-nos la TV3 fa anys, però ara el Suprem li ha tret aquella autoritat de prohibir-nos. De prohibir als valencians de tenir televisió en la llengua pròpia. Quants dies i programes ens hem perdut, s’han perdut els xiquets valencians en la seua llengua? Quin cost moral, però també educatiu, tingué aquella decisió il·legal? Quants diners li podem reclamar els valencians, pel greuge provocat pel corrupte Camps, polític pocapena que ens va impossibilitar d’aprendre? Doncs ara podem denunciar-lo i reclamar-li els danys provocats. Ara que n’hi ha tants economistes, advocats o criminalistes desocupats, podien posar-se a pensar quants diners ens deu Camps, a cada valencià, per aquella decisió idiota.

Després vindrem a per Fabra i la llum de consellera que l’acompanya: no fa ni dotze hores que han aprovat de posar de referents de la llengua i d’aquella casa de prostitució en què volen convertir la generalitat, a creminals del gav i de lo rat penat. Uns indocumentats que durant anys van insultar i atacar persones, institucions valencianistes i la universitat mateix, en canvi d’atiar un foc lingüístic amb maneres feixistes, a través d’amenaces i accions de pur terrorisme que, casualment, ningú no volgué investigar suficientment com per esclarir la impunitat amb la qual actuaven.

No solament ens van prohibir il·legalment, també ens van multar i ofegar econòmicament. Així que ara li haurem de reclamar el mal fet, i el preu de la recuperació de tant de temps de silencis i censures.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent