Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La cadena de corrupció que tothom ha permés

Això del partit popular és una festa de campe qui puga i l’últim que apague el llum, perquè la llista de corruptes depassa qualsevol mesura, esquitxa de dalt a baix l’estat que diuen defensar en benefici de la seua butxaca particular. No és només la ruïna a la qual han portat un regne pandereta que creuen per damunt el bé o el mal, és que pretenen carregar-se la política, les institucions, amb un descrèdit que s’ha escampat com un oli ranci, inservible. No solament aquests, el pp de tota la vida, la vella guàrdia del psoe fa anys que lluu el mateix vestit a mida.

Per què governen? Per què són al carrer en llibertat? Per què no els han empaperat?

Doncs perquè el sistema espanol està organitzat per permetre tot d’escàndols amb connivència amb la justícia i amb la resta de poders: la monarquia, l’església, els mitjans, la banca, el franquisme, i uns quants ricots que els riuen la gràcia en canvi de mantenir els privilegis.

Ara mateix no n’hi ha ningú a Europa que li ho demanes que no et responga: què n’hi ha de net a l’estat espanol ara mateix? La fugida!

Per això el 9N és un èxit internacional, també. Perquè representa la voluntat d’un poble de ser lliure i començar de nou, lluny d’aquesta pandèmia espanyola que dura tants anys, una gangrena que s’ha escampat per tot i deixa un estat sense remei, sense solució, sense idees, sense resposta. Sense reptes.

I el pitjor és que continuaran robant-nos. Si no ens espavilem i ens organitzem nosaltres mateix, el nostre 9N particular. A vore qui pegarà darrere Catalunya, abans no passe un any.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent