Dues dones i un destí

Com m’ha fet tanta il·lusió de rebre el correu no fa gaire, d’aquestes dues heroines del país que vaig tenir la sort d’escoltar en directe l’11 de setembre, el penge ací mateix, avui 29 de setembre, dia de Sant Miquel festa major a Llíria, el Camp de Túria, malgrat que circumstàncies famíliars m’han fet arribar tard al post i apareixerà com del trenta, però tant se val.

Ah, el tiro-liro del TC, quina rapidesa a despertar els fantasmes de l’anticrist, si els feu un examen a cadascun d’aquests perdigons, d’una certa dificultat democràtica, de tenir ois que no passen… Per aquests Ulls de poll del requeté post_franquista prohibir TV3 a València també és constitucional?

Tancar la TVV sense consultar els valencians també és constitucional?

Prohibir línies en valencià a l’escola, és hiperconstitucional?

Prohibir una ràdio en valencià també és constitucional?

Atacar la llengua dels valencians és constitucional?

Deixar que el pp haja robat els bancs i les caixes valencianes és constitucional?

Tenir tot d’imputats i corruptes a les Corts, ho és, de constitucional? O com són del partit del TC, podeu dir que sou a ca l’oculista, triant ulleres de llarga vista?

No parlem de la pobresa intel·lectual, del sentit democràtic, ètic o moral d’un tribunal, no, d’això vostés mateixa ja fa anys que ens van empényer a descreure. Així que…

És l’hora.

 

 

Ara és l’hora
Hola Albert,El Tribunal Constitucional acaba de suspendre la Llei de Consultes i el Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Davant d’aquest fet, reafirmem que el 9N votarem i que els catalans decidirem lliurement el nostre futur a les urnes.Us convoquem demà, dimarts 30 de setembre, a les 19h davant de tots els ajuntaments per iniciar de forma alegre, massiva i alhora decidida la campanya més important de la nostra història: la campanya perquè el proper 9 de novembre guanyi el Sí a la independència.

Per fer-la possible, necessitem 100.000 voluntaris que dediquin un parell d’hores de la seva vida per arribar a totes les llars del país i escoltar com volem que sigui el país nou que estem construint. Gràcies als més de 30.000 que ja ho sou. Us necessitem a tots.

 

VULL FER-ME VOLUNTARI

 

Ara és l’hora de la veritat. Ara és l’hora de guanyar.

Junts ho farem possible.

 

Carme Forcadell i Muriel Casals

SEGUEIX-NOS
twitter facebook youtube instagram
FES-HO CÓRRER!
twitter facebook
WHATSAPP
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *