Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La fira, els llibres i la nit de Nadal

Com que els llibres van eixint, en aquesta venda de degoteig fina però tan selecta, hem tornat a carregar algunes mancances del taulell, perquè els possibles usuaris, compradors lectors, puguen tenir l’assortiment del primer dia. Pel que fa a llibres, Ateneu amb Havaneres d’Àlex Campillo és el nostre hit; en música, en canvi, passa per damunt qualsevol prova aquest joiell valencià ‘Sis veus per al poeta Estellés’.
Hui tercer dia de fira i, en berenar, torrons, si són de casinos millor, perquè qualsevol paper fa comarca: hui és la nit de Nadal, que a Bétera passem en colla, aixó que no vingueu torbant o destorbant sobre la misèria del pessebre o la coentor d’algunes felicitacions: si sou dels que no us podeu estar de les xarxes, que no siguen per repetir les memòries de la coentor.
Per cert, dissabte serà una vesprada de contes, succeïts, jocs, trucs i paranys del mestre contacontes Llorenç Giménez. Som una fira que no tanca, que proposa això i això millor, perquè no us calga menjar-vos les ungles.
Això sí, l’assortiment de la parada és tot en valencià, nyas.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent