Hui inaugurem la fira a l’Ateneu de Bétera

Quatre edicions de fira del llibre no fan encara bona farga a dins la bota, però ja passaria per un vi jove que apunta de lo alto. Encara amb major raó si el moment inaugural, que ens va escriure Estellés, va acompanyat d’una de les joies que els valencians podem exportar al món sencer, per la música, i per la qualitat de les sis dones que reciten, canten i ballen aquesta troballa de disc que obri un aparador de llibres i música destinat a regalar bons productes a la nostra comarca.
Hui l’Ateneu de Bétera enceta un altre programa esplèndid per vestir el Nadal de cultura,  d’escola, de contes, de cinema, i de música. No ho podem explicar tot, perquè enguany la trama és la sorpresa, i n’hi haurà de molt sonades de les quals se’n parlarà a bondó de dies i treballs. A més a més, podereu assortir el vostre cistell, pessebre o arbre amb productes que adobaran la vostra casa amb un pessic de literatura d’alta volada.
Hui, especialment, si no seran totes, en seran una representació: més en valdria una que no cap, dues que una agulla de cap, tres que un tigre rampant, quatre que una granera vella… Si en teniu la possibilitat, no us perdeu hui la visita a la plaça del Mercat, perquè ja tindreu l’esperit lliure i ufanós per al que resta de Nadal…
I si en un girar el xamfrà, ens canten queia la lluna, aquest cel de bolero de l’Alcúdia tan estellesià, ni us caldran moniatos ni dàtils, ni figues seques… que res us farà tant de paper fins a Reis i més enllà. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.