Cap de setmana sí o sí

Se’ns acosta un cap de setmana farcit de bones propostes culturals: aquesta nit ja comença amb el nou espectacle de la companyia Pot de Plom que estrena a Picanya, el Mono, un projecte d’apocalipsi.

Divendres, a Llíria, a l’edifici multiusos, l’Institut d’Estudis presenta l’edició de la revista MIRADES números 4 i 5, monogràfic dedicat al repoblament del Camp de Túria, amb la intervenció de Ferran Zurriaga, Carles Subiela i Toni Llibrer.

Dissabte, a la casa de la Cultura de Bétera, l’Aljama reedita una nova edició de cultura i ball popular i tradicional, la sisena. Enguany acompanyats de l’esbart dansaire de Barcelona i el Carrascal d’Alcoi, colla de balls populars. L’acte serà presentat per Vicent Partal, Pep Ricart i Amàlia Garrigós, i serà a benefici de Càrites València.
El mateix dissabte, ara tornem a Picanya, Bullent edicions lliurarà el premi Enric Valor de narrativa juvenil al centre cultural, hi actuarà CRIC Teatre, després a la sala d’exposicions, pintures de Rafael Armengol i tast de vins.

El mateix dissabte, si no es que voleu rebentar de salut i de cultura, també hi ha la presentació d’un nou disc del trompista Joan Miravet, i encara diumenge el grup de metalls de Sant Joan del Mercat ofereix a Consolat de Mar un nou concert. 

Qui havia dit que el paisatge era eixut i mancat de melodia?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *