De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

7 de novembre de 2008
Sense categoria
5 comentaris

Una carta a La Vanguardia.

Seguint la línia de l’apunt de dissabte passat (aquí) val la pena reproduir una carta publicada a La Vanguardia d’avui. La signa el senyor Joan Brugarolas, de Valldoreix, i és tota una manifestació de sincer desencís.

“Una de les delícies de la vellesa és seure al carrer o dins una cafeteria a contemplar l´anar i venir de la gent. I veient la gent vas observant una sèrie de detalls que normalment et passen per alt. El més característic és veure com la majoria de les dones porta pantalons. Això es pot comprendre a l´hivern, quan el fred és més viu, perquè, indubtablement, els pantalons abriguen més que les faldilles. Però jo prefereixo les dones amb faldilla: són més femenines amb aquesta prenda. Quan totes en portaven, la mirada se n´anava cap a les cames. En veies de perfectes i d´altres que més valia no entretenir-se a mirar. Ara, al ser tan escasses les cames a l´aire lliure, les contemplo i analitzo amb més deteniment. Les poques dones que usen faldilla tenen les cames més boniques i atractives. I penso que tal vegada aquestes, que ja ho saben, són les úniques que porten aquesta prenda. Així, per una dona que vesteix faldilla n´hi ha centenars amb les cames tapades. Amb tants avanços i noves tècniques que la modernitat ens porta, i hem perdut un dels atractius més grans que la vida ens deparava. Això sí que és una crisi!”

  1. Quin riure!

    Ara que tinc temps m’estic posant al dia amb el teu blog/bloc (perquè t’he començat a seguir fa relativament poc) i aquesta entrada m’ha fet molta gràcia! Jo sóc de les del club de les faldilles! I és que el dia (rar) en què em poso pantalons tothom que em coneix em diu: “Apa, avui t’has posat pantalons!”

    De fet, fa temps que tinc ganes de fer una entrada sobre aquesta meravellosa peça de vestir anomenada faldilla. Jo, com a dona, també penso que estem més maques amb faldilles que no pas amb pantalons. Amb pantalons has de tenir un “tipasso”, per estar maca; amb faldilles diguem que la gràcia queda garantida. A més, encara que la gent no s’ho pensi, són súper pràctiques i, a l’hivern, de fred no se’n passa: unes bones mitges i la meravellosa combinació de botes i faldilla.

    I quina sort que tenim les dones que podem anar pel món amb faldilles i amb pantalons. Només ens igualen els mascles escocesos, amb això!

    M’ha agradat molt aquesta entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!