GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

22 de juny de 2011
Sense categoria
3 comentaris

BOJAN KRKIC I LA JUNTA DIRECTIVA DEL BARÇA.

Rosell i la seva Junta Directiva han de dimitir, pel bé del Barça.

Els futbolistes d’elit son de la mena de persones que, amb els calers que guanyen, va inclòs els seu cost emocional de jugar, no jugar, ser traspassats o patir una lesió lleu o greu. O sigui, que no es el col·lectiu de treballadors que es troba més desemparat precisament.

Malgrat tot, tots tenim les nostre debilitats en forma d’amor a un club i a uns colors i, fins i tot, a vegades, sentim una certa debilitat per algun dels jugadors d’aquest equip nostre.

Això, a mi, em passa amb en Bojan Krkic.

Considero que –amb tots els condicionants del principi- se l’ha tractat malament. A Guardiola –que te de gran entrenador el que te de maniàtic- mai li ha caigut bé i, amb la complicitat de la inútil Junta Directiva actual, se l’ha fet o se l’esta a punt de fer fora, cap a la Roma de Luis Enrique (tothom dret, si us plau!). Encara que la memòria d’alguns es molt feble, hi ha que recordar que a Bojan se’l va fer debutar, amb disset anys justets,  en uns moments complicats en que els suposats “cracks” estaven més per la festa que pel Barça i malgrat totes les limitacions tècniques que pugui tenir segons alguns (jo no hi veig pas tantes) va complir la seva tasca amb escreix tirant ell solet de l’equip. Ara l’equip està farcit de jugadors fenomenals i, es clar, Bojan fa nosa.

Que s’ha de fer… treure’l de Barça.

A canvi, es volen gastar 50 milions en un tal Alexis Sánchez que, en un petit equip com l’Udineses ha fet una temporada notable, que dels 12 o 13 gols que ha marcat, 4 els va fer un en partit i que la “gran” virtut que te és que, segons diu, va boig per jugar al Barça… Cony, com tothom, no et fot!

Pretenien fitxar a Rossi, del Vila-real que, per bé que té més experiència en la Liga, també te prop de 26 anys pels 20 de Bojan.

Gastaran 40 milions en el venut de Cesc…

Ah!, pel Bojan en treuen 10, segons diuen!

Ja se que sembla una obsessió particular però, és així, tenim un President i una Junta Directiva que, a banda de passar-se els dies intentant empetitir tot allò que va fer el gran president Laporta, son una colla d’inútils espanyolistes que, si algú no els frena, acabaran amb el club.

  1. – fer vore que està enfadat amb el Madriz,”carta d’amor” en paraules de Victor Alexandre.
    – A Qatar la població és feliz. Si Sandro, a Qatar la gent normal s’ha passa de puta mare.
    – ara volen vendre bojan, Jefreen (el València crec que està interessat per cobrir la baixa de Joaquin) i per fitxar, Alexis Sanchez (que és de Nike?) o Cesc, que serà bon jugador, però al barça aguantarà banqueta, no tenen a Thiago?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!