Agressions de cada dia

A l’atenció de l’equip directiu del centre:

Benvolguts amics i amigues,
Us demanem que passeu aquest missatge al possible professorat del vostre centre que siga nomenat en qualsevol tribunal d’oposicions.
Escola Valenciana ha rebut i detectat que la documentació lliurada als presidents de tribunals sols és en espanol, per tant, si no es demana, només es facilitarà en la llengua d’ells (he fet alguna modificació). Els integrants dels tribunals d’oposicions tenen el dret a tenir la documentació en valencià com a llengua cooficial i l’Administració té l’obligació d’atendre aquest dret. En cas que tingueu problemes en fer aquesta petició, posaeu-vos en contacte amb l’Oficina de Drets Lingüístics d’Escola Valenciana i us assessorarem què podeu fer.
El contacte és drets@fev.org o 96 347 27 83.
Atentament,
Vicent Moreno President d’Escola Valenciana

[rebut aquest matí al correu. Cada dia, tu, cada dia hem d’aguantar la ineficàcia, la torpesa, de tants inútils com governen contra la llengua i contra els valencians.]