L’estratègia parafeixista del pp

Del sotrac que van païnt els polítics del pp, per corrupció, lladrocini i pocavergonya: han estat agafats en viu i en directe, del piu i de la figa, en tot d’actes creminals i deshonestos (!), han decidit cannviar d’estratègia: com que no acabaven d’explicar-se amb claredat ni sabien com defugir la vergonya (moltes llums d’oratòria no atressoren), pegaran per amenaçar-nos a l’engrós. Com que reben tot d’atacs feixistes i xenòfobs, no saben on poden acabar els escarnis i el joc del despullat que han hagut de patir en públic. Per això escampen, ells, que el feixisme els assetja, els acusa, a ells!, que són prova sens màcula de la democràcia i la llibertat: fins i tot Rouco amenaça, i els diaris de la caverna, entre més mitjans afins, que els arrosseguem a la situació dels anys trenta, que això tindrà una resposta que serà contundent.
El desastre polític, econòmic i ètic espanol és de llibre de rècords. Som una riota, una cabra, una escala, una trompeta i un fandango rodat, en un camp de moniatos. Els valencians de pitjor no passem, no us apureu. Però el pitjor és que, malgrat la corrupció i com han usat diners robats per preparar-se les votaes, tenen una majoria inqüestionable, que ho lamentem, però és la realitat d’una Ibèria de l’alçada d’un bonyigo.
Com uns altres indicadors, els espanols en la seua majoria es van quedar atrapats en la pitjor de les calamitats intel·lectuals, i encara ens governen polítics i forces que ho defensen i ho gaudeixen com el summum de la divinitat terrenal. Com no haurà de ser el seu cel. A pos que l’infern!

Un pensament a “L’estratègia parafeixista del pp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *