Comissió 20 anys sense Guillem

Salutacions, companyes i companys!

Des de la Comissió 20 anys sense Guillem, us escrivim per explicar-vos les activitats que estem preparant per commemorar el 20é aniversari de l’assassinat del jove maulet, Guillem Agulló.
A més, aquests són uns actes dels que us volem fer partícips, ja que durant 20 anys sou vosaltres i els vostres col·lectius, organitzacions, entitats, centres socials, etc., les que heu mantingut viva la flama i la memòria de Guillem Agulló, organitzant i participant als actes de record i denúncia, estenent a tot arreu el seu nom, lluitant contra el feixisme que el va matar i que avui continua sent un perill social consentit i amagat per institucions i aparells de l’estat…

Com moltes sabreu, des de la Comissió, junt a l’organització Arran (hereva de Maulets, d’on era membre Guillem Agulló), el Centre Social Terra i Ca Bassot, fa mesos que estem preparant unes activitats que al llarg d’aquest any es celebraran per commemorar aquest trist aniversari. El punt d’inici d’aquestes, però, seran les jornades que hem organitzat durant el mes d’abril i que tindran com a gran acte central la convocatòria a Burjassot el proper dia 13 d’abril.
A continuació, us detallem el conjunt de les convocatòries:

Dimarts 9 d’Abril 19h
“El genocidi franquista a València”
passe de vídeo del documental + debat amb Empar Salvador, presidenta del Fòrum per la memòria del País València, al Centre Social Terra, cBaró de San Petrillo, 9 (Benimaclet, València)

Dijous 11 d’Abril 19h
Concentració-homenatge a Guillem,
pl. Ajuntament (Burjassot)

Divendres 12 d’Abril 19h
Xerrada : “La repressió als antifeixistes”
a càrrec d’Alfon (jove empresonat durant la darrera vaga general a Madrid) i la Plataforma Solidaria Antirepresiva.
Organitza: Coordinadora obrera Sindical
Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina cSalvador ferrandis Luna, 42 (l’Olivereta, València)

Dissabte 13 d’abril
Burjassot. Plaça de l’Ajuntament
19h. Manifestació Nacional “Guillem, 20 anys no ens han fet oblidar-te. La lluita continua!”, organitzada per Arran.
20h. Acte d’homenatge. Organitzat per la Comissió 20 anys sense Guillem
21h. Sopar Popular (cal apuntar-se al Terra, Bassot o a comissio20anyssenseguillem@gmail.com) . 5€
22h. Concert (gratuït):
FELIU VENTURA
OBRINT PAS (acústic)
ATZEMBLA

Dijous 18 d’Abril 19h
Xerrada: “Agressions feixistes al País Valencià. El cas de Guillem”
a càrrec de Vicent Marques (historiador i militant d’Endavant) i Natxo Calatayud (ex-militant de aulets i membre de la comissió)
Ateneu de Montcada (Avgda. Germanies, 21. Montcada)

Des de la Comissió 20 anys sense Guillem, us volem convidar a participar d’aquests actes de recuperació de la nostra memòria col·lectiva i d’exigència de Veritat, Justícia, Reparació i Dignitat per a Guillem Agulló i per a totes les víctimes d’ahir, d’avui i de sempre del feixisme i de la violència exercida per un estat i un sistema còmplice d’aquest.
Ens agradaria comptar amb la vostra presència, així com amb la vostra col·laboració, difonent aquestes convocatòries (us adjuntem els cartells) al màxim d’espais i persones possibles… Que el nom de Guillem arribe a tot arreu. Que cap silenci ens torne a imposar l’oblit i el dolor!
Per últim, animar-vos a que ens transmeteu la vostra adhesió (personal o del vostre col·lectiu), mitjançant un correu a comissio20anyssenseguillem@gmail.com . Aquestes adhesions es faran públiques durant els actes d’aquestes setmanes.

Res més, simplement donar-vos les gràcies per encendre, un any més, la flama que il·lumina la nostra lluita per la justícia i la llibertat, la lluita contra l’oblit, la lluita que ha fet que ja siguen 20 anys amb Guillem Agulló.

Una abraçada antifeixista i solidària.

Burjassot, abril de 2013
Comissió 20 anys sense Guillem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.