Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La propietat del balconet

Els polítics del pp que governen l’ajuntament de València són propietaris del balconet de les mascletades. Amos totalitaris que expulsen fins i tot els convidats de mala manera… Amb insults i provocacions. Enviar a prendre pel sac quan ets responsable de l’ajuntament, home, no és edificant ni respectuós. Però ells en són propietaris i poden fer i desfer, segons que ells mateixa es pensen, malgrat que l’edifici és públic, de tothom, així que caldria anar amb més compte. Em fixe en aquell vídeo que han penjat els mitjans, en aquells convidats mudats amb vestits d’americana, els mire les cares, pobres falleretes, convidades enmig d’aquell prostíbul aguaitat a la plaça, n’hi ha que no poden estar-se de la mascletà, malgrat què significa, en què han convertit la festa els corruptes, la dictadura, el pp, Rita i tota la comissió que li llepa les bromes i els bigots, no tenim remei? sí, home, a prendre pel sac, pel cabàs, pel poal, a prendre bunyols, xocolata, orxata, per compte de la intel·ligència que ha robat als valencians els diners i l’ànima.

#Xa, no cauren de cap de dalt baix i s’asclaran com una carabassa!



  1. BALCONET EN VENDA- OBERT EN HORARI DE MASCLETÀ- CREUAMENT BAIXADA DE SANT FRANCESC, EMILI CASTELAR I CARRER DE PACA LA CULONA, EXCLUSIVAMENT ELS I LES MILLORS, ESPAGNOLES, LATINES, SENSUALS COMPLAENTS, BEBEDORES DE GINTONICS, MASSAJISTES, SUPERPITONS,SUPERCULS. DISCRET, CLIMATITZAT,HIGIÈNIC, TRACTE ESPECIAL. TAMBE VISA( si no la tens bloquejada), 30 complet, preguntar per  l´ama.

    -.  Fede: “Durru ¿era precis açó?
    -. Durru: ” Tinc el còs agre de la botifarra de la paella”
    -. Fede : ” haber menjat cucutxumutxu hostia” 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent