Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 4 de març de 2013

Hui, Rita hi era

Un mestre de l’escola m’ha fet veure un vídeo que és un joiell valencià d’aquells que atresoren valor a manta i un nivell d’intel·ligència brutal: farà forat a bondó i deixarà ratlla, un comportament tan primari. La banda Cristal Dior, de Gilet, ha penjat un parell de videos a la xarxa ‘dolçaina styl’ i ‘me’n vaig a la mascletà’, aquest ben ajustat al mes que vivim i una festarra ben llarga fins a la traca final: entre cutre, curiós, extravagant, llauro, inclassificable, bròfec, irreverent, burlesc, irònic, enganxós, aquests falsos collidors, que no han de tenir xicotes ni res per l’estil, ho passen bé i van fent el paper, segons Rita i el pp podem estar de festa contínuament, a l’Ajuntament de València, els primers, així que fem-los cas i continuem-los l’exemple, per què hauríem de treballar, els valencians, si podem passar i passar de luxe, furtant a cabassos i passant-nos els milions com un esport senzill i còmode? Au, tots a la festa, a fer la mà cavall i picador, i l’últim que apague el llum o que rebente en miquetes.

No calia tanta universitat, joan lluís vives, ni necessitàvem l’escola; els valencians som qui som i no ens calen batejos ni benediccions: au, cap a la mascletà. Segons que veiem al vídeo, Rita sí que s’estava hui al balconet. O no?

Post a fent cua: anit no ho vaig dir, però em va agradar molt la llengua de les actrius de ‘Fent cua’, no és habitual un ús tan correcte i expressiu de la llengua de tots quatre protagonistes. Gràcies.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent