#Primavera valenciana, som un país jove (1)

Els valencians i la dualitat, el país i el rere país, els joves de la primavera i la seua noblesa d’ideals contra la vella guàrdia d’una política corrupta, traïdora, representada per un PP de pocavergonyes antivalencians, de nom propi, uns refillets que fa anys governen el despropòsit, la usura, el delicte, per omplir-se les butxaques. Els adolescents del Lluís Vives van dir-los prou, i l’únic remei que va pensar aquella delegada de dissorts, per no dir malaputa o malapeça, que no ho dic, va ser enviar la violència per la violència representada en la policia incivil, desgovernada, per tornar al temps de la dictadura i l’assalt, la por i la salvatgia… Comença el concert a València, pel país sencer dels joves, de nord a sud: visca la primavera. (foto by RoserTaronger)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *