Sense papa no hi ha quaresma, tot li val!

Els irreverents de l’ateneu de Bétera es passaran pel ses el dimecres de cendra, la quaresma i els monarques botiflers, xiularan de pam i de duro, doncs han decidit de celebrar el carnestoltes dissabte vinent… Vet ací el pregó:

« Ja ha arribat Carnestoles, la festa de l’alegria, muntarem un bon sarau i cremarem la sardina. Convoquem tots els dimonis de trident inofensiu, que vinguen també els pallasos que dansen amb el cor altiu, que avui cantem a la vida i a l’ocell fora del niu.

Benvinguts els colombaires, somiadors de l’endemà i els qui llauren horts d’estreles a les nits sense final. Visca l’amistat i el riure, visca la paraula lliure, visca la fraternitat. Carnestoltes dotze voltes, Carnestoltes cada mes, de les bromes de la festa ningú ha de sentir-se ofés.

 Acudiu els rodamóns, viatgers ben orientats, arriscats exploradors dels camins de la rao, savis del coneixement i el tresor dels sentiments. Gent tocada del bolet, que il·lumineu altres móns que niuen al pensament, vosaltres els creadors que ens descobriu nous secrets, passeu i gaudiu la festa, passeu que la casa és vostra, si és que hi ha cases d’algú

Botem foc a la sardina i amb la sardina cremem els que volgueren furtar l’aigua del nostre poble, els lladres de diners públics, els evasors i els innobles, els polítics bufanúvols i els seus amics els banquers, que ens portaren a la crisi i volen deixar-nos nets

No volem més injustícies, no més desnonaments criminals ni centres d’internament d’immigrants. Cremem els bruts, els xoriços, la bufa dels grans events, els màgics de l’enganyifa i els jutges amb mala fel.

Al foc la mafia de la taronja, que empobreix els llauradors, Bárcenas i la trama dels sobres, els Gurtel, els Noos i també el ministre Wert, que ataca la nostra llengua ajudat de botiflers.

Gent desperta i sobirana, amics de la broma i el vi, no li pegueu ja més voltes i celebrem Carnestoltes!

Botem-li foc a la sardina!»

 

Carmesina Pintamones

Esteu convidats el 16 de febrer, a partir de les 19:30 h., a la Plaça del Mercat de Bétera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *