Torna la fira del llibre a Bétera

Pere Bessó va inaugurar les activitats de la fira del llibre i de la música a l’Ateneu de Bétera. El poeta de Mislata va ser presentat per un altre escriptor, Francesc Mompó: «No sé si mai tindreu una altra oportunitat, en aquest Ateneu, de tenir a tocar un poeta d’aquesta envergadura!» Pere Bessó s’ho va valdre, perquè va explicar alguns detalls de la seua poesia, transcendent, pregona, farcida de referents, de musicals, de bíblics, de grecs, fets sobre un pou de coneixement i erotisme, de sensualitat entre més detalls, literaris, amorosos, clàssics… Montse Anfruns, ah –paraula que era en directe, va llegir-ne una tria personal, particular amb aquella veu agraïda al poeta, a la lectura, a la cambra de l’Ateneu: tenia raó Mompó, llàstima que en fórem tant pocs, perquè l’acte poètic mereixia major assistència. Com ens digué Lluís, de Córdova, això de hui és d’un nivell internacional de l’alçada del millor New York, d’aquell barri d’artistes i intel·lectuals… Home, li vaig espetar, allà de segur que s’hagués aplegat més gent… No ho cregues, si fa no fa, els mateixos (aquest lluís té molt bones pensades).

Les roses de Lancelot, de Pere Bessó, l’ha editat ALUPA, una editorail més rara que l’ou, i és una mostra de tant de coneixement i estudi com tenen els poetes. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.