Ulisses20

Bétera, el camp de túria

L’aigua, la música, la comarca? la cultura?

Quartet DIART-CONSOLAT de MAR: quatre músics de molta envergadura a l’auditori de benaguasil, el camp de túria (evite algunes majúscules pel cansament i perquè l’hora ja no em permet tots els reflexos, l’hora, l’edat, i un vi per sopar a deshora, potser. Uns quants incondicionals, contra la pluja i l’hora foscant del diumenge: es fa ben prompte de nit, perquè som en els dies més curts de l’any, i diumenge si damunt plou i fa fresca (el dia ha canviat pel que fa a la temperatura), doncs res no convida a eixir de casa, quatre músics de primera fila, beethoven, juga el barça, entrada gratuïta, massa inconvenients… Així que ens preguntem on són els milers de músics d’aquesta comarca, entre bandes, estudiants de conservatori, mestres, professionals, i sords, que no han destriat de venir hui a participar d’aquesta proposta de programa cultural que Consolat va oferint-nos mentre la corda continue. Tant se val, n’hi haurà més oportunitatst per porgar la pífia.
Ara fa un vent de por, a Bétera, ha parat de ploure, però en qualsevol moment tornarà el xafarranxo. A posar les coses lloc.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent