Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La societat civil contra el pp valencià

Dissabte, 20.30h, l’Ateneu de Bétera ofereix un nou concert, aquesta vegada amb Eva Dénia, una altra de les veus imprescindibles dels valencians. Serà davant la llar de foc (ep, poca broma a Bétera), i després sopar enfaixat: hi ha encara l’exposició naïf, amb alguns detalls de molt d’interés. Diumenge hi ha un altre dels concerts especials, extraordinaris que organitza Carles Subiela des de Consolat de Mar, una de les empreses emblema del Camp de Túria: hi haurà el rus Dimitri Tsirin al violoncel, que amb aquest nom n’hi hauria prou, però és que l’acompanyen també tres músics de molt nivell: Georgi Dimcevsky, violí; Stefan Eperjesi, violí; Aine Suzuki, viola, tot plegat fa un quartet de renom: Diart-ConsolatdeMar. Si sou de la música clàssica, no us podeu perdre l’envit, perquè diumenge a la vesprada potser siga la gran oferta del país, a l’auditori de Benaguasil. L’error és que l’entrada és gratuïta, ves.
Però si voleu repassar un altre concert, teniu un encontre escolar de corals cooperatives, que organitza la Unió de Cooperatives Valencianes UCEV al Nou Conservatori de València, Joaquim Rodrigo: a partir de les 11.00h de dissabte.
-Ja ho veieu, que val la pena no morir-nos. Aquest cap de setmana, no.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent