Falta l’església!

La mòmia borbònica ja ha piulat, en el sentit clàssic, que no crec que amb el maluc fet pols de tant follar (ho diu XC) dedique gaire temps a la realitat de twitter o més vicis virtuals. Ho han fet els mitjans, i sobretot aquell dels tirants, JJ tirantets, que reclama més inversió en els militars per defensar un dels articles colpistes de la constitució, una perla que no pocs catalans van ajudar a redactar i que ens va lligar de mans i de peus, la democràcia i el millor sentit de la llibertat. Els militars també han dit la seua, contra els catalans i contra la llibertat de pensar o de decidir. Encara l’extrema dreta espanola va amenaçant de traure’ns el pa i la sal, com a poc, rosa díez, pobra, i uns altres elements semblants, amenacen que tallaran l’aigua de l’ebre. Vaja, que falta l’església, perquè ens excomulgue o ens envie la creu per clavar-nos-la allà on més mal ens puga fer. Això de l’#11s2012 ha obert el pot de la pandora flamenca i pel que sembla encara quedaven uns quants horrors a eixir per l’aire d’aquelles terres tan gracioses dalt una meseta. Si ho pensem en fred, pobres, com no voleu que estiguen espantats!

Un pensament a “Falta l’església!

  1. Ni mu, dirà l’Església (catòlica romana).

    En el precis instant que vegi perillar algun dels seus poders i privilegis (per exemple, quant algun governant assenyat decideixi retallar els més de 13 milions d’euros mensuals que dita instituió religiosa reb a fons perdut), aleshores a una sola veu (amb diferentes tonalitats, això sí…) possaran el crit al cel tots els capellans, monges i “adlateres” en contra de tal iniciativa.

    Pel que fa a la [suposada] independència de Catalunya, els funcionaris de dita Església estan més que tranquils: les mostres de servitud -a dreta i esquerra, a extrema dreta dreta i extrema esquerra, a dalt i baix- vers el poder eclesial ja s’han fet més que palesses. I si algú és reaci a dita subordinació, els mitjans de comunicació / informació [sic] s’inventen notícies, tergiversen la història o treuen el seu Sant Crist per “netegar” consciències i ments… D’exemples n’hi han molts, fins i tot en aquesta casa!

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *