Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Falta l’església!

La mòmia borbònica ja ha piulat, en el sentit clàssic, que no crec que amb el maluc fet pols de tant follar (ho diu XC) dedique gaire temps a la realitat de twitter o més vicis virtuals. Ho han fet els mitjans, i sobretot aquell dels tirants, JJ tirantets, que reclama més inversió en els militars per defensar un dels articles colpistes de la constitució, una perla que no pocs catalans van ajudar a redactar i que ens va lligar de mans i de peus, la democràcia i el millor sentit de la llibertat. Els militars també han dit la seua, contra els catalans i contra la llibertat de pensar o de decidir. Encara l’extrema dreta espanola va amenaçant de traure’ns el pa i la sal, com a poc, rosa díez, pobra, i uns altres elements semblants, amenacen que tallaran l’aigua de l’ebre. Vaja, que falta l’església, perquè ens excomulgue o ens envie la creu per clavar-nos-la allà on més mal ens puga fer. Això de l’#11s2012 ha obert el pot de la pandora flamenca i pel que sembla encara quedaven uns quants horrors a eixir per l’aire d’aquelles terres tan gracioses dalt una meseta. Si ho pensem en fred, pobres, com no voleu que estiguen espantats!



  1. Ni mu, dirà l’Església (catòlica romana).

    En el precis instant que vegi perillar algun dels seus poders i privilegis (per exemple, quant algun governant assenyat decideixi retallar els més de 13 milions d’euros mensuals que dita instituió religiosa reb a fons perdut), aleshores a una sola veu (amb diferentes tonalitats, això sí…) possaran el crit al cel tots els capellans, monges i “adlateres” en contra de tal iniciativa.

    Pel que fa a la [suposada] independència de Catalunya, els funcionaris de dita Església estan més que tranquils: les mostres de servitud -a dreta i esquerra, a extrema dreta dreta i extrema esquerra, a dalt i baix- vers el poder eclesial ja s’han fet més que palesses. I si algú és reaci a dita subordinació, els mitjans de comunicació / informació [sic] s’inventen notícies, tergiversen la història o treuen el seu Sant Crist per “netegar” consciències i ments… D’exemples n’hi han molts, fins i tot en aquesta casa!

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent