#TDT? Sense senyal

Gonzàlez Pons, que té un càrrec gos_que_llepa al pp, va decidir ell tot solet qui podia tenir i qui no senyal de TDT. Solament un pocavergonya feixista podia adjudicar quaranta-dues freqüències de quaranta-quatre a empreses afins, amigues, feixistotes i tota la pesca. És com entén aquest pardalot i els seus la democràcia, ell i els amigots corruptes del cas Noos, del cas Gürtel, del cas Emarsa, del cas fórmula 1, del cas aeroport de Castelló, del cas calatrava… , no pares de comptar els casos en què el pp valencià, valencià sobretot, ha ficat els peus en el fang de la corrupció i de l’amiguisme: teniu aquest diners, són de tots els valencians, però podeu quedar-vos-els, encara que després ja vindran les retallades.

Sí, aquests politics del pp van decidir democràticament què podien furtar també les freqüències de TDT, com van fer amb la TV3, no fóra cas que cap d’elles volgués retransmetre en valencià, que n’hi havia, en canvi de parar el cul i fer més forats en favor d’una política feixistota, maldestra, barroera, pudenta.
– Gosaria dir que política terrorista, ves!

Durant vint anys el pp ha tingut majoria política a València, però això no els donava llicència per matar la democràcia, ni els permetia de fer allò que vulgueren per damunt la legalitat, la decència i l’ètica. Però és com actuaven i actuen, els homenics, en nom d’espana i dels favors compensats: -és com ells entenen que cal ofrenar la glòria, a colps de robatori, impunitat i accions contra la llei.

– Gonzalez Pons és un altre cadàver moral dels valencians. Un triomf del bandalisme en què han convertit aquest xafaranxo valencià, els gànguils… Xe, que podíeu parlar amb aquell inútil de les floretes al monyo perquè li fes també una estàtua en aquell camp d’aviació i dels horrors.

-Cloneu-lo, o poseu-lo en formol, perquè dure més que l’eternitat, ell i el rastre de botifarrons que ens han tocat per tòmbola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *