Ulisses20

Bétera, el camp de túria

L’odi Bauzà és l’odi Camps

És l’odi dels homenics, dels homes mancats, no solament de transcendència o moral, d’uns valors mínims, ara que s’estila tant parlar-ne a l’escola, en educació, dels valors dels homes. És la manca de filosofia en el sentit complet dels grecs. Aquest atac constant contra la llengua, que també és contra la cultura dels pobles, amaga la seua manca d’intel·ligència, perquè al remat també és això, no són homes que destaquen per grans dosi ni per grans oratòries, menys encara per la retòrica. No.
L’objectiu Bauzà de carregar-se el requisit lingüístic, d’enviar ara una carta als ajuntaments recordant-los-ho, que ja no cal saber-ne ni entendre una de les llengües d’aquest país, la principal entenem nosaltres, que ells voldrien completament anul·lada. va ser l’objectiu Camps, en prohibir la TV3 a València, un repte compartit, realment amb el seu propi pp, que també li ve al pèl al psoe, al pspv, als homes i partits que representen espana, en definitiva. Ací cap dels dos partits estatals no ha exigit mai que la llengua dels valencians fos requisit per res.
Així que aquest odi Bauzà-Camps és l’odi mateix a la seua mancança, una intel·ligència mental i física disminuïda, pobrissots, que volen reparar amb decisions i accions del feixisme franquista, si voleu endolcit perquè Europa no trobe gaire indicis d’extermini lingüístic. Clar i ras, la devaluació calculada i conscient d’una llengua, no pot excusar-se de cap altra manera, perquè és l’atac a persones, a institucions, a un país sencer, malgrat que certes democràcies emparen i puguen permetre aitals crims. Ves quin nivell d’intel·ligència política ens empara una democràcia llepada al franquisme.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent