Ulisses20

Bétera, el camp de túria

CorruptesCLUB: vionsFabra

Han completat la falla del caprici fabra, perquè ens fotem, segons l’andreafabra. Perquè cal tenir pocavergonya, i la cara dura, i mala fel de continuar aquell engendre, tant com provoquen cada dia. Vull dir, que ells continuen gastan per damunt de totes les possibilitats, furtant i tirant d’una manta que és la ruïna valenciana. Ja ho pagaran, deuen pensar, els fillsdeputa. Ja els trauran una altra paga, als treballadors, perquè paguen els nostres capricis, les follaes i les putaes. Han plantat damunt aquella cabota de Fabra un avió de joguet que valdrà una milionada. Perquè recordem que avions no n’hi ha, però morro, corrupció i burla, la que vulguem i encara més.
Sí, en això els desgraciats de madrit no se posen, el Montoro i l’ERRE, en la despesa que fan els valencians continuament… Mentre l’escola cooperativa fa quatre mesos que no cobra, ni sous ni despeses, no res de res. Però aquell refillet ja té la cabota en flama. Xe, qui té fam, somia rotllos, i aquest malparit falangista volia avions i ausàes que li l’han regalt els reis mags i tots els desgraciats que l’han votat tants anys.
Perquè ens fotem, perquè continuem fotent-nos, pensa i repensa la malafia. Sí, mentre els jutges i la justícia que tenim els ho permeten. Ara, que no hi ha mal que no tinga qualque benefici: el director de l’aeroport, veus, ja té un avió per dirigir: ja té temps l’home, amb el que cobra, de pensar com fer-lo volar.
-Que es fota ell també, no?, andrea…



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent