Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 20 de juny de 2012

Bétera diu NO a la privatització de l’aigua.

La crida de la coordinadora:
Amics i amigues de la Iniciativa Ciutadana Bétera per l’Aigua ens arriba el següent missatge. Dimecres 20 de juny potser serà el dia decisiu per aturar el projecte de privatització de l’aigua.

Bétera per l’Aigua comunica:

L’Ajuntament de Bétera ha paralitzat provisionalment el projecte de privatització de l’aigua, però argumentant motius tècnics relacionats amb les al·legacions presentades per la Cooperativa El Plantio-la Canyada. En cap cas el decret de paralització provisional respon a les demandes presentades per Bétera per l’Aigua, i que tenen el suport de més de 4.500 signatures.

Per això és molt important acudir a la concentració de dimecres 20 de juny, a les 19.00, a les portes de l’Ajuntament. Pensem que la concentració pot ser decisiva, i que ara més que mai entre tots i totes podem paralitzar definitivament el projecte. El dimecres, tots i totes a la porta de l’Ajuntament.

Passeu-ho als vostres contactes.

NEWS del missal de claveguera:
Els rucs del pp ara es vénen l’aigua de Bétera (com que ja sa’hna fotut les coquescoles i les mirindes, solament que els quedava l’aigua de l’aixeta, si seran refillets; perquè les canonades, les aixetes, les aigüeres, les mares i les seues filles, no són en propietat, que els cabrons s’ho vendrien tot per llepar-se el piu de viu en viu. Són capaços de qualsevol cosa, menys accetar la incapacitat. Són inútils per governar, per gestionar, per ordenar i organitzar, per això roben, furten, malmeten, fan corrupció, insulten, i acaben per vendre l’aigua al dimoni, en canvi d’uns diners que ja fa anys sabem on van a parar, a les butxaques dels amigots. O del filldeputa d’Eclestone, el dels cotxes, que maleïda siga l’estampeta de la miraculosa si, amb la crisi que vivim que patim, calia que diumenge valència s’omplís de putes i filldeputes i de cotxes ferraris, de gins, i d’una tarara que sabem qui pagarà… Caguenredéu, no podia caura una tronà i que rebentaren com sangonera en aquell escenari de depravació i filantropia… Del primer a l’últim, me’ls sé de carrereta, fill deputa primer, eixe, filldeputa segon, aquell, i així sense parar de dir-los el nom del porc! 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent