L’FMI és un club de puteros

Bé, ja sabem qui pagarà primer, qui pagarà a meitat de camí, i al final de la seua correguda. Noltros. L’FMI esn apujarà els impostos i ens abaixarà els sous. Potser qiue ens deixarà triar el calibre del moniato que ens ficaran pel ses, res més. Però ens pegaran pel ses i pel revés. 
Els fillsdeputa no han demanat, per exemple, que els lladres de bancs (executius i propietaris), tornen el que han robat. No han demanat que els polítics que s’hi han enriquit tornen els diners. Això no ho poden demanar, pobrets, no. No han demanat que, ja que la seua política de desprotecció i de llibertat total, ha portat la usura, en ser-ne responsables de la gran crisi, ells pagaran la part corresponent. No.
No han permés de fer públic qui deu els diners ni a qui els deu. No han permés la transparència ni han permés de posar les cartes damunt la taula. No. Prefereixen l’oscurantisme, afavorir els seus amigots banquers i els polítics inútils. Sobretot, prefereixen jugar a allò segur: que paguen els de sempre, els desgraciats, els desocupats, els malnascuts, els no-ningú, mentre ells continuaran fent de fills de puta, llepant, mamant, follant-nos com vulguen i quan vulguen. 
Els malparits ara donen carta blanca als polítics, perquè acaben d’expremer-nos. Els han donat via lliure per acabar d’enfonar-nos, i d’enfonsar el petit empresari, aquells que podien moure una mínima economia de subsistència. Carta blanca i mans lliures per continuar actuant amb impunitat, amb el pp, que són un cementeri d’inútils i incapaços. 
L’FMI és un club de putots, que ara vindran a alliçonar-nos com traure’ns la pell, el pèl, l’alè, en favor de les butxaques de sempre.

Potser sí, que nosaltres faríem millor, de pegar l’estampida, de córrer la veu de la por, de deixar-los nets, sense els nostres comptes, que són la sang amb la qual ells ens pispen el viure i la salut. 

Sembla que ara és el torn dels fillsdeputa, entre més, l’FMI i tot de pirates que passen a governar-nos globalment. Mentre en Camps, Rita, Blasco, Fabra, Rus, i tot de cabrons de mena continuen assegudets mamant i llepant.
Caguendredéu que les corbelles i les forques comencen a furgar el cul i les panxes de tants fillsdeputa reconeguts i vividors.

  

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.