Malparit Bauzà

el president de mallorca fa mans i mànegues contra la llengua. Tant se val, si és legal o no, ell es creu l’amo del món, per atacar la cultura, amb aquella càrrega d’odi que solament els malparits poden contenir, en la freixura, en la fel, en la mirada. Ens va bé aquest odi, contra nostre, perquè és l’espill d’espana i els espanols que, ni quan són en responsabilitat de governar, no poden amagar com ens odien, com ens la tenen jurada, per la llengua, per les persones, pels valors, als mallorquins, als valencians, als catalans, no ens poden vore, malgrat que són invasors, i fills de puta. Clar i ras. No calen més raons, ni negocis, ni excuses: els espanols són una cosa, que bauzà representa ben exactament. Nosaltres en representem una altra de ben diferent. Sort d’això.
Potser per aqueixa raó tenim dues seleccions, naltros: la nostra, i qualsevol que juga contra la d’ells. I encara no sabem que fan els nostres engrandint-los el cul i la fava, amb els xitxarel·los del madrit. A perdre, sempre a perdre, els malparits carregats d’odi i rancúnia: total, que per ser intervinguts no calien tantes alforges d’orgull i ràbia, malparit bauzà!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Un pensament a “Malparit Bauzà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.