Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 21 de maig de 2012

Europa, salveu-nos!

Interveniu-los, que els valencians eixirem guanyant. A cegues. No feu cas de les proclames, ni dels salvapàtries, l’única cosa que realment volen salvar, els polítics del pp, els banquers del pp, els jutges del pp, l’església del pp, són les seues butxaques particulars.
Sí, als valencians ens interessa la intervenció, com més ràpida millor. Perquè els fills de puta, en tot cas, són capaços de continuar el lladrocini des de la ruïna i la misèria. Almenys, la intervenció voldrà dir que hi ha professionals que se’n faran càrrec. Professional és una paraula que els espanols no entenen, en la seua majoria, almenys aquells que eren al cap de la responsabilitat, dels governs, dels polítics i dels financers: els espanols s’han demostrat mentiders, falsos, corruptes, lladres, incapaços d’assumir cap responsabilitat. A més, ara els han pispat mentiders compulsos, això encara ens faltava, ves com arriben a ser de desgraciats i malparits. No reconeixen res, res de res, ells volen continuar mamant del pot. Sí, portem tres-cents anys intervinguts per espana, i així ens ha resultat l’invent: un fracàs rere un altre. Pitjor no ens podria anar. Malgrat que n’hi ha del pp i del psoe, que també és el psc, que diuen que independents seríem més pobres: una merda, és amb ells que ens hem arruïnat completament, però ells volen continuar llepant de la mamella, perquè per ells paga la pena, continuar llepant d’una mamella arruïnada que posar-se a treballar un colp a la vida. Vet ací la corfa de corruptes que van passant-se el poder, en canvi de renunciar a la dignitat i a l’ètica: una merda per ell, i pels altres: que vinguen d’europa d’una vegada home, que no torne a passar com a la dictadura, que finalment, després de la guerra, es van negar a intervenir-nos, l’espana de franco, no, no, de cap manera, veniu, poseu homes i dones professionals, interveniu-nos, a fer la mà la seua pàtria, la seua mala llet, la seua mala fel, traure’ns la sang i els diners, que es paguen els capricis del seu treball, si és que saben treballar; sí, que intervinguen, que no triguen, que encara cal traure molta merda, tantes mentides, milers de corruptes…

-Qui pot creure’s res d’uns xarcuters que ni la mateixa merquel vol ni en pintura?, plegats representen un model d’elevada intel·ligència: una confraria de caçadors d’elefants del segle XXI.



  1. Com van comentar al programa Singulars de la tv3, la setmana passada, hem de surtir ja de l’euro.

    I a partrir d’açò, que s’acaben les mentides que ens volen imposar el PP i el PSOE, sobre la situació dels bancs; mentres, lluitarem per la independència dles Països Catalans perquè una Catalunya independent seria més rica. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent