Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 20 de maig de 2012

Congrés de lladregots

Algú explicava anit que anit podíem viure tranquils i confiants, a valència i castelló, en qualsevol de les seues comarques, podies deixar les claus al pany de casa, com féiem abans, o deixar les finestretetes del cotxe baixades, perquè et respectarien la propietat i la festa. Sí, els creminals són de reunió, i la resta de mortals, els valencians almenys, vivím tranquils. Tot de malfactors i corruptes s’han aplegat per orquestra una nova estratègia gasteril i política. Una pena que algú no pogués canviar-los la conrasenya de la cova i no es quedaren tancats per sempre, que de segur que ens estalviaríem maldat i fetxoria.

Si no ho remediem, aquells quaranta mil d’espasa i trabuc n’ordiran per salvar-se, per continuar robant-nos, per continuar saquejant-nos de la ruïna i la misèria on ens han conduït: amb la carota de qui es pensa net i polit d’allò que realment ens passa, amb el seu protagonisme: vivim a punta de pocavergonya, els valencians, legal i política, que és com dir sense esme per posar-los tots en una barca i llençar-los a mar, a vore si n’hi ha cap sultà que els vulga comprar.

Post: anit baixà l’índex de creminalitat a tot el país valencià, que fa dos dies que passa i no durarà gaire més.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent