Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 9 de maig de 2012

Un Rato inepte!

Sí, són ineptes. I burros. Burros ulleres i tot. Amb cabeçó i ramals. Són inútls, en la seua faena, que és la que és, perquè sempre n’hi ha fills de la gran puta. Sempre.

L’home que s’esperava salvaria l’economia mundial (què feia dirigint el Fons Monetari? Què? No ho sabem.), no va endevinar sinó que era un inepte. I aleshores va venir a Europa, a dirigir una caixa que es pensaven que es menjaria mitja europa, passant per València, primer, i per Catalunya, després. Però no ha sigut sinó capaç d’enfonsar la caixa d’espana, la dels madrilenys, en la puta misèria. Els valencians també som en la puta misèria, governats per ineptes. Inútils cap i tot. En la seua majoria, gentola del pp: inútils que cada dia que passa demostren com són de torpalls, que en els collons entropessen: furten, insulten, enfonsen, i ens ho deixen tot despullat, netet, arruïnat. Són un rato inútils, ineptes de per vida.
Ara, se’n van amb els milions cap a casa: i encara posen a governar més ineptes i lladregots de la seua amistat: per ells, per les seues famílies, pels seus amics, són els milions i les subvencions. A nosaltres ens queden les caixes buides, les butxaques buides, els territoris arruïnats, els deutes fins a cent anys, i la pobresa de per vida.
La ració d’intel·ligència que tenien, els polítics del pp, ja l’han demostrada tota. Pitjor no ho podien fer. Ara, gallets, pollastregots, fatxendes, feixistots, sí, més que ningú. Xe, un rato ineptes. Inútils. Paralímpics de la intel·ligència global.



  1. Parlant de burrades, també caldria parlar de la gent que vota a PP, PSOE, CiU… Alguna culpa tenen els votants de que ens manin uns burrus.
    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent