Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Cooperativisme: la segona torpesa de la consellera

No sé qui l’assessora, la consellera d’educació, Maria Josep Català, però no l’encerta. Almenys avui, no l’ha encertada, des del nostre punt de vista. Jo havia manifestat la meua negativa a convidar-la, sobretot perquè pensava que no vindria, que l’administració valenciana, per segons quines misses, li agrada el paper galdós. Ella és la maxima autoritat política en matèria educativa, i avui Caixa Popular, una cooperativa dedicada al finançament i als serveis socials, lliurava els seus premis d’innvació educativa i de gestió. Confluïa que és l’any internacional de les cooperatives. Això no ho han decidit els rojos catalanistes de les cooperatives valencianes (sobretot perquè també n’hi ha cooperatives de dretes, i de menys nacionalistes). Això ho ha decidit l’ONU, poca broma, l’Organització de Nacions Unides. Però la consellera ha preferit de declinar la invitació confirmada fa molt, a última hora. Aqueixes coses sembla que es fan sempre a última hora. No sé si tenim cap empresa de finançament pròpia, a més de Caixa Ontinyent, i allà hi havia representades escoles de prestigi, entre elles les guanyadores dels premis d’enguany a la innovació. Ni això no ha sigut suficient per la consellera.
Un altre colp serà, dona, tindràs massa oportunitats per esmenar la pífia, que te’n donaran més que no voldríem. I ves que avui era venir a triomfar, en un auditori fet, el Club diario Levante, que fins i tot la cartelleria era en espanol, perquè ningú no es confongués en l’acte, si venia de ponent, o de més enllà.
Ep, pel que fa a la llengua, nosaltres també peguem en la torpesa. Però, com Maria Josep, també tenim temps i recorregut per esmenar-nos. A vore si ara que hem descobert que ‘#Notenimconstitució’ perdem l’oli necessari en tangents i sinèrgies pròpies.
A algunes edats ens costa d’aprendre a vocalitzar tota la fonètica seguida.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent