Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Fira de Bétera: el programa

Programa de la fira del llibre, durant les vacances de Nadal, a l’Ateneu de Bétera.
22, 23 i 24: obertura, presentació de la fira, concerts, entre més propostes.
El 23, extraordinarai concert de Mediterraneum, música i literatura del segle XIV, amb David Catalunya, Aina Martín i Anna Danilevskaïa. Dels còdex anònims de la cort de Xipre als kiries de la Seu de Mallorca i altres anònims, sacres i litúrgics i també de profans. Després un repàs al rock amb Rock en Bena (de Benaguasil).

27 de desembre: els blocs literaris i les blocaires joves: blocs que presenten autores, novel·les i propostes de lectura digital. Els llibres digitals i els llibres en paper.

28 de desembre: Maria Josep Picó, periodista especialitzada em medi ambient, presenta ara un conte infantil lligat en la vida de respecte per la muntanya: Clàudia i l’esperit de la muntanya, d’Andana edicions. El mateix 28, Enric Pèris presenta el projecte editorial Andana, joves emprenedors que arrisquen diners i temps en llibres i cultura en català.

29 de desembre: 400Colps, un bloc sobre llenguatges audiovisuals adreçats als joves, i Un bloc educat, la reflexió pedagògica necessària, punyent, sense concessions. Francesc Raga i Jordi Orts, mestres, presenten les novetats sobre el debat a l’escola i en favor de l’escola.
A continuació, presentem ‘Els pobles edetans, parlen els uns dels altres‘, editat per l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria, amb Joan Domínguez, Neus Domínguez i Josep Fornieles.

3 de gener de 2012: presentem ‘Comunicant la revolta’ de Xavi Ginés i ‘Valencians contra la fil·loxera’ de Joan C. Martín, enòleg i escriptor de vins i altres desmotius: a continuació Tast de vins dels país, amb més considerants.

4 de gener de 2012: presentem ‘De nord a sud’ de Josep Maria Jordan, catedràtic d’economia, que fa una nova aportació en format de dietari de la seua visió particular del món. Després presentem l’última guanyadora del Vicent Andrés Estellés, Isabel Garcia: poesia i lectures per Nadal.

5 de gener: balanç de novetats: què diuen els diaris especials sobre les novetats dels llibres del país: Vilaweb i els altres. Amb Vicent Partal: cap a on pega la literatura en paper.’

Aquest és un programa flexible, al qual anirem afegint més activitats, actuacions musicals, lectures i propostes segons van arribant encara a l’ateneu.

Només tenim llibres en català, potser que siga l’única fira del llibre de tot el territori que ho planteja d’aqueixa manera: els altres llibres ja tenen molts canals i molta publicitat per fer via. Si voleu passar-vos-hi a triar i remenar, tenim un bon assortiment d’originals i de traduïts. I tota l’obra completa de Valor.

Hi col·laboren Consolat de Mar, l’Institut d’estudis Comarcals del Camp de Túria i l’escolagavina. Organitza, l’Ateneu de Bétera



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent