Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Per llibres a l’Ateneu de Bétera

Despús-demà comença la segona fira del llibre a l’Ateneu de Bétera. Enguany serà d’àmbit comarcal i s’hi afigen a col·laborar l’Institut d’estudis comarcals del Camp de Túria, Consolat de Mar i l’escolagavina. Durant els dies de Nadal i Reis, la fira romandrà oberta, intermitentment, amb tot d’activitats, presentacions, lectures, tallers, i l’ús de noves tecnologies: blocs, xarxes, i llibres exclusivament en valencià. De Valor a mossén Alcover, de Jaume Cabré a Ferran Torrent, de Llorenç Giménez a Raquel Ricart: diversos autors ja hi han confirmat la participació, entre més Josep Maria Jordan, Isabel Garcia, Xavi Ginés, l’equip de redacció i edició del còmic La Pelitrúmpeli, Joan C. Martín, Vicent Partal… Hi seran també les joves blocaires Clàudia Sebastian i Roser Verdevio, que presentaran les novetats i les aportacions dels seus treballs literaris, i encara més autors que van confirmant un programa que enguany s’ha ampliat considerablement per donar cabuda a noves propostes d’interés: assaig, novel·la, conte infantil, àlbums il·lustrats, dietaris, poesia, teatre, tast de vins, llibres i sorpreses, en bé de la cultura del llibre i l’afecció a la lectura: firaxllibres és un programa per farcir les vacances de Nadal amb una oferta cultural de molt d’interés.
La inauguració serà el 22 de desembre, a les 19.00h. a la plaça del Mercat de Bétera. Però el 23, i perquè l’abast és comarcal, el programa es desplaça a Benaguasil, a Consolat de Mar, on s’hi presentarà ‘Faules d’ací i d’universals‘, de Carles Subiela. Per completar la festa, després hi haurà un concert extraordinari del grup Mediterraneum, això és música antiga, i encara sopar enfaixat i a continuació l’actuació de Rock en bena.
Tot plegat, una fira comarcal itinerant per combatre els tòpics i assaborir amb major criteri els torrons i els pastissos de moniato, mentre ens entrenem a fer de finlandesos. (en futurs apunts concretarem el programa amb els dies i els llibres que s’hi presentaran)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent