Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Premis Jaume I edició2011

Anit es van lliurar a Bétera els premis Jaume I que organitza el Casal Jaume I del Camp de Túria. L’acte va ser conduït pels germans Pertegaz, nets d’Eugeni Pertegaz, un dels prohoms d’aquest país, que dóna el nom a uns dels guardons principals, que enguany es lliurava a títol pòstum a Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner. Els fills dels respectius premiats van ser anit a l’acte per rebre de mans de Fredi Pertegaz, fill del mateix tio Eugenio, el guardó i el reconeixement de la comarca. Gairebé dues-centes persones s’hi van aplegar al saló Azhor de Bétera, una antiga discoteca que algú dels presents recordava que havia passat més temps que no en casa, els caps de setmana, quan era més jove i tenia més deler pel ball dels setanta. Fil per Randa, una empresa del Camp de Túria que organitza viatges i itineraris de manera diferent a qualsevol agència, va emportar-se el premi empreses compromeses amb la llengua, i l’Aljama de Bétera va guanyar un altre dels guardons, per un treball en favor de la música i el ball tradicional. ‘La memòria dels sentiments’ és un dels treballs més reeixits del grup, un recull de música de la comarca, amb cançons de tradició i balls de faena i festa.
L’acte el va cloure el grup La douche. Una escenografia senzilla, sopar, lliurament, discursos breus, i música. En temps de crisi, la nit dels premis Jaume I del Camp de Túria manté un rigor i una solidesa que la senzillesa d’anit no treu de convertir-la en una de les nits especials de l’any a la comarca.

Podeu seguir ací algunes imatges de la festa 2011



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent