Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La prostitució valenciana untava l’arquitecte Calatrava

Rita, Camps, Gerardo, Blasco… tots adulaven l’arquitecte Calatrava, malgrat que, a ell, no li calia, que ell slet ja es considera déu en la terra, i més coses, segons l’amic Josep, que encara el té per bon arquitecte. Però ara ja va descobrint-se que, almenys, també és un bon corrupte, un dels majors corruptes mundials, a veure si l’interpol el posa en cerca i captura, que acceptava milions d’euros per projectes de fum. No era prou que ja s’havia enriquit a esquenes dels valencians. No era prou el bunyol que ha anat deixant al riu, no era prou el pastís esquitxat, apitxat, embotit d’edificis superflus, que no saben si usar per noces, per funerals o per convertir-ho en casa de llums. No era prou.

Ara que l’esquerra ha tingut accés als contractes, als excessos, Calatrava ja en forma part, com un membre honorífic del prostíbul valencià. Un altre. Com el Crespo alcalde de Manises, com el Crespo expresident de la CAM, com el Camps expresident de la Generalitat, com el Blasco ex, aquest de quina coa és ex? Com la Rita examant del Cabanyal, com el Fabra expresident de la dipu, com el Rus, ex-odi a mort als mestres valencianistes que diuen aleshores… 

No me n’havia refiat mai, des que vaig veure aquell programa de Malmou, el tors (la caradura, Cala), on ell quedava com un xitxarel·lo. Però ara ja es veu que, a més, és un corrupte que ha parat la mà per coses que sabia que no eren viables: i l’ha parada a pleret: gairebé tres milions d’euros en canvi de fum. De no res. Xe, un refilldeputa. Ep, solament per dir-ho valencià i claret.

Vet ací el gran arquitecte, el gran artista, l’homenic, que a més té la seu social a suïssa, per estalviar-se de pagar impostos i no sé què més, en favor dels valencians. Ni IVA, ni almoïna, ni propina…  Aneu, maricons del cul i putetes, a llepar-li el cul, quan us vinga a plorar al balconet de l’ajuntament, a la placeta de la marededéu on té la cofurna, davant la desemparada. A veure si rebenta o es mor de penediment i ens torna el que ens ha furtat en obra social i llepaes de cul a totes les confraries falleres de la secció especial.



  1. el tinc com a bon arquitecte. Continue considerant-lo com a tal. És una pena que s’haja enfangat en aquesta mena d’afers tèrbols dels pagaments. D’aquell Calatrava i Valls que signava projectes en forma catalana acabat d’arribar a Helvètia al manifesser dels negocis mediàtics i poc honestos dels seus contractistes. Si paga a Suïssa seria perquè la legislació li ho permet. Com permet que no hi haja dació del pis, episodi que sols s’esdevéen aquest estat de tota la Unió Europea. Com a colònia que som, encara que pagués a la seu d’hisenda española de Guillem de Castro, el diners mai no serien per als valencians. No te n’equivoques!. Els projectes no són de fum sinó avantprojectes de gratacels que eren cortines de fum de cara la població votant valenciana que servien com a ‘joc’ de trilers. El mateix mètode que l’Arena de les Illes i d’en Matas. Aquest Calatrava és el mteix que anava als Premis Octubre en època de Zaplana, és el mateix que fou lúnic en parlar en català en una exposició retrospectiva a l’IVAM, és el mateix que usa el nom de València com a lloc d’on ve i on va i gallardeja de tindre el català, així sense eufemismes, com a llengua pròpia en totes les bibliografies.  El problema no és calatrava, som els que vivim ací i a qui triem com a representants nostres en aquesta merda de democràcia española. I perdó per la redundància oximorònica triple.
    PS: gràcies per l’enviament de l’altre dia. Una descoberta boníssima !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent