Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Noves glòries de Lady Chacon

La dona ministre ens fa la guerra, o juga a la guerra dialèctica: té el dret a expressar-se en llibertat, naturalment, en una societat democràtica com ella defensa, preparada perquè una part puga expressar-se i una altra, si ho fa amb la metixa llibertat, puga ser tancada durant anys. De fet, aqueixes manifestacions, que som el mateix els independentistes que els anticatalanistes, potser siguen tan bèsties que uns advocats nets i pulcres, les haurien d’estudiar, per si són constitutives d’animar el terrorisme. Una cosa semblant, dita per un basc no sospitós de ser espanol, serien estudiades i analitzades, i no trigaríem a trobar fiscals i jutges amb ganes de tancar bascos. 
Dona, no imagine que som el mateix, perquè les bombes a Fuster, a Sanchis Guarner, a Tres i quatre, o les brutals agressions a tort i a dret, emparades per institucions oficials, per l’església valenciana, pel GAV, pel pp, per la policia, no són ni foren el mateix. La mort de Miquel Grau, o de Guillem Agulló, o encara més fatalitats que ells, els espanols van atiar i defensar, no poden ficar-se al mateix sac, ministra Chacon: o hi ha molta demagògia, o molta manca d’intel·ligència, per dir aital barbaritat. I si aquest és el nivell intel·lectual del psoe, la possible futura presidenta d’aquell estat, espere que ja siguem independents, si mai arriba a passar, per no haver de patir tanta mediocritat, i tanta mala llet.

Sí, dir-nos que trencar amb espana és claudicar, encara és més constitutiu de la ignorància que ens vol fer creure, que patim: solament els valencians perdem vint mil milions d’euros anuals, de calaix, senyora, per continuar no claudicant, que és el que vosté considera mantenir-nos lligats, però de mans i peus, mentre ens desagnem. Si viure agenollats davant espana, com vosté diu, ens ha arruïnat completament durant anys, no sé quantes coses més haurem de fer, per pagar-los el beure, el luxe, el funcionariat, i totes aquelles carreteres radials, i trenets de baixa i alta velocitat, i tot de peatges en el seu favor. Escoles, hospitals, tecnologies… Dona, jugar a fer de ministre o és el mateix que fer filosofia política, si quan l’estudi no ens arriba.

Ara, ja entenc perquè vol que continuem llepant-los el cul, lady Chacon: no fóra el cas que arribés a presidenta d’espana i solament que li quedés per governar les castelles i extremadura, ai, amb la provinciota mare, però així que els ho confiten, i s’ho mengen d’un mos. 
Les males arts, per començar una cursa política, no són sinó el senyal del nivell que ara atresoren, els governants d’espana, del psoe i del pp. Amb aquests no eixim de la pobresa, ni del ridícul, ni de la vergonya. Els valencians, però, no s’amoÏne, que continuarem afegint noves glòries, er la gràcia dels blauers, el mestalla, les falles, l’església, els colombaires, i un parell de milers del meu poble.

-La mateixa cosa, senyora? Fóra com dir que les putes, dones que mereixen molt de respecte i comprensió, són el mateix que els fills de puta… En quin cantó prefereix d’ésser, milady?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent