La trappola

La trappola che non acciuffa niente

4 de juny de 2009
5 comentaris

Com combatre la crisi

Combater a crise com os fundos europeus.

Doncs els del PSD portuguès (social-demòcrates, i partit de l’ex-maoista Durão Barroso) ho tenen molt clar. Es tracta d’anar a pidolar a la UE tot el que puguem, i anar vivint de l’almoina que ens deixin els del nord enllà. Com a mínim són sincers i diuen les coses tal com són, i no van assenyalant com a lladres i insolidaris als que els paguen la festa, com fan algunes comunitats autònomes espanyoles.

I el pitjor de tot és que no van mal encaminats, avui podíem llegir que “Brussel·les avançarà a Espanya 2.300 milions per recol·locar aturats“. Quina tropa en podrem fer per netejar boscos i asfaltar carreteres. I també diuen que pel periode 2007-2013 està previst que l’estat espanyol rebi 8.000 milions de fons europeus. I així ja tenim assegurat que la festa continuarà, i que treballi ta tia.

  1. El més greu és que el PSD, malgrat el seu nom, és un partit de centra-dreta, de credo liberal i tal i tal (que hagués dit el lider d’un altre partit liberal: el GIL).

  2. Un cop li vaig dir a un company de feina de la delegació alemanya que si sabessin on anaven a parar els cales que desembutxacaven es tornarien euroesceptics. Pensava que feia conya. Jo penso que no són conscients de la mejadora que hi ha per aqui baix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!