Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Ramon Cardo + APA + Big Band

Avui divendres, a partir de les deu de la nit, l’Ateneu de Bétera oferirà l’actuació de la Big band del Conservatori superior de música de València, que dirigeix Ramon Cardo. A la segona part del concert, s’hi afegirà el cantant APA, una veu de referència dins el cant d’estil valencià, que també acaba de traure un disc important fruit d’un treball de molts anys i de grans esforços. 
Hi haurà sopar popular i un producte acurat, per la música, i per la veu. Tot plegat és gairebé gratuït, en canvi de col·laborar amb el mateix Ateneu: te’n pots fer soci, col·laborador, o convidar els teus a prendre-hi un refresc per anar pagant despeses i futurs compromisos. La cultura, segons com ens van pegant per la política i contra la llengua, l’haurem d’anar bastint amb recursos propis. Ningú no vindrà per traure’ns del tarquim, si no ens espavilem sols. Almenys, que siga amb productes de gran envergadura. Aquest d’avui l’és sens dubte.
Ateneu de Bétera, plaça del Mercat, núm. 5. Bétera. A partir de les 22.00h.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent