Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 25 de juny de 2011

Xicolate Camps

Els comptes de la generalitat de Camps comencen a destapar els excesos i els luxes contra les necessitats. Durant el cap de setmana els valencians pagarem més de vint milions d’euros al cap de la fórmula 1, Bernie, malgrat que milers de valencians que depenen de la mateixa generalitat es quedaran sense cobrar la nòmina i l’extra de juny. Malgrat que hi ha centenars d’empreses que no cobren els deutes compromesos per falta de calaix, en sanitat i educació, per exemple, Camps continua augmentant la despesa en cotxes, en xiques, en tot allò que, segons ell i el Bernie, fa bonic en aquell aparador de circuit urbà: convertir la ciutat de valència en un putiferi hauria de ser un delicte, contra l’ètica, la moral i la dignitat. Sobretot quan es juga en favor de la ruïna dels valencians.

Tant se val que tinga la majoria, tenim un deute declarat de més de vint mil milions d’euros (20.000.000.000 euros), els valencians, i més de sis-cents mil desocupats, però juguem amb les cotxes, i tota aquella falla de malparits que s’enriqueixen malgrat tanta estretor com passem milions de valencians. Tot i la seua majoria democràtica (construïda amb diners corruptes, amb publicitat corrupta, i amb una televisió corrupta), tot plegat també hauria de ser penat, imputat, i castigat.

Per què collons Alemanya ha de socórrer la resta de països pobres d’Europa –València l’és, un país pobre, que ix en l’estadística com un dels més pobres per culpa dels recursos malbaratats del pp i de la seua trama corrupta–, si aquests països i llogarets viuen de l’abús, la despesa supèrflua i l’excés provocat per mediocres de la política?

La indignació no els hauria de deixar dormir, ni els caps de setmana que llueixen la cresta i el crostó (avui són totes les vedettes pels carrers de València, mamant del pot i fumant, o bebent, xicolate). Els malparits que els cremen per Sant Joan. I si ha passat, aprofiteu-se’n de la vuitava.



  1. Mira que voler fer-li la competència als grans premis de Catalunya a l’Estat espanyol, fins i tot amb els de F-1.

    Como te atreves! Sr. Camps. 

  2. Tot el que dius és ple de seny, de sensatesa, i efectivament, les malifetes del botifler Camps són d’una evidència palmària. Ara bé, per quins set sous la gent vota una i una altra vegada aquesta colla de corruptes impresentables? És que els valencians som uns malinformats, uns ciutadans sense criteri, que votem allò que els diu el mitjà de comunicació de torn, sense cap sentit crític? Tan fàcilment ens poden enganyar? No trobeu que algun engranatge del sistema democràtic deu fallar quan gent com Fabra, Camps, Rita, Ripoll…guanyen eleccions una i una altra vegada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent