JORDI SURINYACH

catalanisme i progrés

TOT ÉS POSSIBLE.

Tot és possible, pot semblar un tòpic. Però la consulta d’ Arenys de Munt, ha demostrat que a partir d’ ara ho pot ser.  No serà fàcil. Caldrà imaginació,  treball,  esforç , confiança amb les pròpies possibilitats i molta generositat. Ahir va ser una mostra petita  del que es pot fer  pel país a nivell cívic. Ara el que cal es articular aquest ampli moviment, amb una proposta política nova, que sigui  suficient àmplia i transversal, perquè esdevingui majoritària, amb un programa senzill i clar – dignitat i patriotisme -, però  contundent, honest i entenedor. Ara ja es demà. Després d’ aquest bany col·lectiu  d’ auto estima, cal traduir-ho, en organització, projecte i finalment vots si realment volem  que sigui una realitat.



  1. Ha passat una setmana i un partit _ ERC_ ja vol capitalitzar la qüestió.
    Quina manera més absurda de dinamitar la iniciativa transversal de part de la societat civil.
    Clar que cal buscar la complicitat del Partits Polítics però aquests haurien de ser…com tu dius …generosos ! i deixar el protagonisme per a qui correspon.

    Si no varien el rumb, esbiaixaran allò més preuat aconseguit  a Arenys de Munt: el valor de preguntar a la gent un tema capdal i sense embuts …i que contesti el que vulgui…i
    Si la gent se sent teledirigida per ERC o qualsevol Partit Polític donarà l’ esquena a la Consulta.
    Que pot apreciar més la gent que ser protagonista amb el seu vot … i no pas comparsa de determinats interessos de Partit.

    Joaquim T.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de POLÍTICA per descatllar | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent