Compromís és la segona força a Bétera

A un centenar de vots del quart regidor, la seu de Compromís es felicitava per una campanya transparent, barata, de molt de treball i de gran il·lusió, pel present i sobretot pel futur. Ara mateix són la segona força del poble, lluny de la majoria del PP, que ha guanyat còmodament el dret de governar els propers quatre anys. 
Les urbanitzacions, sobretot Mas Camarena, irromp amb força a l’ajuntament, i  el PSOE local paga la tendència valenciana a l’estrèpit, malgrat que Pilar potser no ho mereixia. 

La falca EU ha restat aquella possibilitat de créixer amb major representació, però no treu que, Compromís, amb Cristina i un equip de joves entusiastes, representen el futur més esperançador a Bétera. 

Com a la resta del territori, la corrupció, les imputacions, l’amiguisme, la malversació, i la ineficàcia productiva, al PP no li ha passat factura. Potser en vots, però no en representació als ajuntaments principals i a les Corts. N’hi ha explicacions, de tot plegat, malgrat que el ‘Túnel valencià‘ n’apunta poques, i també n’hi ha, de solucions a la victòria de tants mafiosos: el treball, l’educació, el compromís per continuar sense defallir, amb tanta il·lusió com ho feien aquells esforçats herois que van patir Almansa –malgrat això parlem valencià–, o que van patir la postguerra civil –i malgrat això hem sabut redreçar amb coratge una part important de saber qui som. Com podem defallir, si ens queden els millors anys de la nostra vida! 

Enhorabona al treball fet pels joves de Compromís a Bétera, que no fóra estrany pensar-ho, apunten el model a fer enllà del terme i del nas d’alguns visionaris o alfabeguers: anar-hi plegats, sense manies, en favor de la política constructiva, des de la senzillesa, sense mirar per damunt del muscle, però explicant sense embuts qui som, què volem, que caldrà fer per aconseguir-ho.

Estadística en vots
pp, 4.040 vots / compromís, 1.495 / psoe, 1.311 / camarena, 1.133 / upib, 1.080 / cube, 681 / eupv, 381 / upyd, 353 / pibet, 227 / uxv, 201 / ucbet, 95 / c’s, 46 

Estadística en regidors
pp, 10 / compromís, 3 / psoe, 3 / camarena, 2/ upib, 2 / cube, 1 /

Un pensament a “Compromís és la segona força a Bétera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.