Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 19 de maig de 2011

Si uns pocs milers obrin la boca, ells no hi juguen.

Por. Uns pocs milers de joves els han ficat la por al cos. Ves, que els joves comencen de participar, per la queixa, per la indignació, contra la política dels partits emplastrats, acomodats, paràsits, i els mitjans, i la caverna, i la dreta i l’esquerra comença de posar-se nerviosa, esporuguida que allò no encaixe en la seua campanya. En el seu pla farcit d’avorriment i prohibicions.

Amenacen d’enviar la policia, els civils, els jutges, la llei electoral… Home, pot ser que la llei electoral ja havia previst les acampades? Les protestes? Potser que és prohibit de queixar-se de la ineficàcia, del fracàs de gestió, de la incompetència contrastada?

Durant anys han mamat del pot, els que governen i els que són a l’oposició. Han tolerat la crisi, els inductors, els protagonistes, els bancs, els polítics i endemés patuleia, i ara uns quants xicots se’n queixen a la plaça i caldrà reprimir-los la participació?, la col·laboració entusiasta en la campanya Off?
És la prohibició d’obrir la boca. 

Tant d’avorriment i encèfal pla, no els permet cap tolerància, cap escletxa democràtica. No és una qüestió de dreta o d’esquerra. És un estil de vida propi, corrupte, manipulat, tancat, defensat per la policia i per la majoria de mitjans que suquen del pot, de tanta propaganda institucional. Els hem tlerat tant de temps el feixisme, que un got d’aigua clara els espanta, i alguns ja voldrien raure l’exèrcit al carrer. Contra els joves, contra la queixa, contra els seus programes de merda.

– Voleu dir que, uns pocs milers, els fan tanta de por? 
És pitjor que no ens pensem, tot plegat. Molt pitjor.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de regals per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent