Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 12 de maig de 2011

Camps són 600.000 desocupats valencians.

– Monstruo! Que ets uns crac de les finances i de la gestió política. Un president de collons, Camps, capaç de triplicar la desocupació dels valencians. Quatre anys més i aconseguirà de tenir el país sencer desocupat. Això sense comptar tot d’assessors i amigots que ell i els presidents de la diputació han col·locat, malgrat la incompetència i la manca de professionalitat.

En Camps tira els balons fora, que és culpar els altres del seu fracàs de govern. Malgrat tenir un pressupost exagerat, un endeutament irracional i inaguantable, Francesc Camps no ha aconseguit de generar cap lloc de treball, cap, perquè no en sap, ni dóna cap confiança, ni els seus propis empresaris amics se’n fien, no se’n fien gens, d’un incompetent. Pel que fa a la gestió laboral, Paco, ets un tercera divisió, ni els consellers, ni els assessors, ni cap dels teus ha sabut aconsellar-te, cap idea, cap, no ha aconseguit allò que pretenia. 

Que confiem en el futur? Que et confiem el futur? No sigues burro, home. El desastre dels teus vuit o deu anys, o tant se val els anys que siguen, canten, perquè les dades no menteixen, tu, malgrat la teua televisió: som a la cua. València és a la cua, i la desocupació que has magnificat tan eficaçment, és una prova de com pots arribar a creure’t allò que no ets. Sense els vestits, sense el postís, sense el maquillatge, sense les mentides, Paco Camps és un homenic. Un polític ineficaç, un fracàs. Una aposta segura pel desastre. Un home avorrit i anodí de la política provinciana que ens ha tocat patir.

Vet ací què ens espera als valencians, si acabem per albardar-nos quatre anys més, amb d’uns dels períodes més funestos, dissortats i despòtics de la nostra història més recent.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent