Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 17 d'abril de 2011

Nosaltres érem a Silla.

Una altra gernació que també hauríem sigut de bon grat a València, érem a Silla, amb els mateixos propòsits i objectius: en favor de la llengua, de l’escola, de tenir TV3, i de poder veure-la, carabasses, contra els mals governs de torn, que prohibeixen la llibertat en canvi de tolerar la corrupció i el lladrocini. El porc té nom: porc, i la cansalà, com diria l’amic Apa, no és de pollastre.
Molts milers més ja havien manifestat a Castelló, si fa no fa, el mateix, de mati, i la coincidència de dia i d’hora no ha restat força al nostre clam, que s’ha escampat per diverses comarques del territori. Com que érem en un espai lúdic, de tallers, entre xiquets i pares, nosaltres hem portat la TV3 al Sud, a l’Horta Sud de València, i hem convidat tot de gentola que digueren la seua, a voluntat, amb plena llibertat d’expressió, a partir d’unes quantes preguntes i molta improvisació. Ho hem passat molt bé i ja comencem a preparar un estudi professional per combatre la burrera del PP i facilitar que la gent s’expresse lliurement. Fins i tot contra les mateixes eleccions municipals, que el pp ja adoba amb trampes i nocturnitat. 
El clam a València, a Silla, a Castelló, per l’escola, per la llibertat. Per passar-ho bé.

Post: el treball ingent de GUAIX avui a Silla, l’Horta Sud, l’han recompensat milers de xiquets, mestres i famílies que han sabut respondre a la crida, a la participació, a passar un jorn de molt de goig.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent