Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 11 d'abril de 2011

El premi Sambori

Dissabte es va lliurar a l’Eliana el premi Sambori de literatura infantil i juvenil en l’edició comarcal de 2011. L’auditori era de gom a gom, poques coses omplin d’aqueixa manera un espai tan gran i, a la vegada, fan tan de goig. El cor de l’Eliana, que ha fet vint anys i ha estrenat les primeres imatges al Youtube, amb una versió dels Amants de Vicent Andrés Estellés, la colla de tabals i dolçaines el camp de Túria, teatre infantil, narracions, reconeixement a l’escola i a la llengua, a Enric Valor, van deixar una mostra del treball intens de la Coordinadora pel valencià  del Camp de Túria, en l’organització d’aquests Premis, entre més activitats d’una setmana de tornar-se carabassa. Com deia avui mateix Voro Golfe, el seu president, en cloure la setmana, ja comencen a buscar quin serà el poble que acollirà l’any que ve la Trobada. 

No és solament fer escola, cada dia, sense excusar-nos; és una grapat de gent que continua, amb voluntarietat i compromís, en favor de l’escola més enllà d’un horari, d’una necessitat personal, d’una dèria: sens dubte que l’escola continua cabdal al davant del país, per davant de la seua administració, més contra cultural i corrupta que administrativa, i al davant mateix d’una gran part de la societat. Amb campanyes de sensibilització, de reivindicació de drets lingüístics, en campanyes solidàries d’ajut, entre més raons que esperonen cada dia milers de persones. I aquests treball anònim, ingent, gegantí, és en mans d’un grapat de persones, que cada any esmercen el seu temps en favor del temps de molts. 
Per molts anys la coordinadora, una punta important i fonamental de la comarca.

[a la foto una representació important de les guanyadores i guanyadors de l’edició d’enguany en les diverses categories.] 



  1. In Rex – Ryan rule, the second consecutive year the Jets playoff, onitsuka tiger 66 he told reporters: “We entered the playoffs, though not the way I look, but we finally mexico mid go in. “ As storm Reason, the Jets could not immediately returned to New York, they had reason to celebrate in Chicago, Sanchez has worked out of the field qualified, 37 of 24 successful passes, a distance of 269 yards, touchdown passes asics shoes and steals all been 1 times, when tiger shoes the Jets to 24-17 halftime lead, things change started in the second half, Sanchez was steals, Cutler to take this opportunity to spread the ball 40 yards, a touchdown, and then down the Bears defense An attack jet, Hester, after receiving the disposable kick 38 yards forward and then attack the ball 25 yards receiving touchdowns, a few Gucci Messenger Bags minutes of the jet to become the leader behind.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent