Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Milhomes

En Mas diu, o ho diuen per ell els portaveus, que no vindrà a València a fer el milhomes. La portaveu valenciana, Sánchez de Leon, assegura que no se’n parlarà de TV3, solament del corredor mediterrani(de vies i de trens) i no del corredor mediterrani d’expressió i comunicació; la bidireccionalitat de les respectives televisions. El cinisme del govern valencià no té límit ni vergonya. La fluixera del govern català ja ha començat a pixar-se en els pantalons. Per molt que el govern valencià tinga majoria absoluta, no poden atacar la llengua, ni l’escola, ni burlar-se’n de la llibertat dels valencians, en siguen molts o pocs. Res, ni aqueixa majoria, no els autoritza autoritàriament. Com la falsa actitud del govern català, de no interferir en altres territoris, no els autoritza a no defensar els atacs a la llengua, a l’escola o a la falta de llibertat. 
Els insults, la manca de respecte, els atacs continus contra això i allò, mereixen l’acció contundent dels que en tenen la responsabilitat. D’una altra manera, quan algú fa ús de la violència, mata la dona, o escanya el fill, tampoc no hauríem d’actuar, perquè ni és la nostra dona ni és el nostre fill. Vet ací la regla que aplica, fa trenta anys, el govern català per cada insult, vexació o atac a la llengua o a l’escola. Vet ací el respecte que li mereix al govern espanol tot plegat. 

Pels uns i pels altres, tan se val, des de València poden actuar amb la impunitat que vulguen. I en Camps podrà continuar matant les dones, escanyant els fills, insultant l’escola, pixant-se en la llengua, perquè és un mentider compulsiu (jo em pagava els vestits!), però un mentider compulsiu consentit, pels seus i pels altres, un ferit de ràbia i odi contra qui no és igual que ell,que fins i tot el poder de l’Opus ha pogut més que no el poder d’en Rajoy. Malgrat la corrupció declarada, malgrat la xenofòbia i els cobraments il·legals amb medalleta inclosa.

El nostre candidat ha de tenir l’esqueneta molt coberta, perquè el deixen lluir crostó malgrat l’agonia i el calvari que va fent passar a la seua tropa. Ha de tenir un escapulari ben gros que li pare tants colps. Ja veurem si el compte pendent també l’haurem d’anar pagant els valencians, que ja fa anys que li paguem més coses que no ens diuen. Que no s’atreveixen a dir.
– O potser aquestes també van ixin de la boticaria?



  1. Quan el PP de Francisco Camps vòl fer campanya electoral trau a TV3 i a Acció Cultural catalana al País Valencià ha passejar i ells soletes li fan la campanya electoral i s’estalvien molt diners i finançaments dubtosos.

    Per què els valencians han restat fora de joc i quan es tractava d’establir un model politicc propi valencià capaç de competir amb el principatí.

    El que s’ha intentat fer és maximitzar els extrems les posicions extremistes al País Valencià en favor de la continuista, com el Lizondiste que ha estat utilitzar l’esperit valencià i politic en contra dels valencians i de la llengua, en favor de l’estabhlsment unitarista implantat per les dictadures espanyolistes i com alternativa presentar un estabhlisment igualment unitarista a través de l’establihment d’una dictadura principatina al País Valencià sense precedents institucionals que ens ha deixat igualment fora de joc. 

  2. és que els valencians seguidors-moscarda del postLizondisme i el sentandreuïsme també s’acosten assimilant la seua pensada amb la merda. Malgrat usar-hi la nomenclatura fusteriana.
    NOme´s que reviscola una acció contra le’spañolisme  apareixen aquest que assimilen el problema a una bipolaiat equidistant entre Uns colonitzadors-españols i els altres valencians-colonitzats, de nació, òbviament Catalana. Ser valencià-español és estar acastellanat o voler esdevindre’n, ser valencià-valencià una quimera inutil com venim vegent fa 30 anys, i ser una valencià de nació ctalana, l’única possibilitat de perviure com a societat contemporània. Que els altres catalans no ho perceben així, no és ja un problema de Sénia, ençà sols.
    És TOT programa-problema europeu a resoldre a Brusel·les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent