Des del meu criteri

BLOC D'OPINIÓ DE JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER)

8 de gener de 2013
0 comentaris

La xarxa de propòsits pel 2013

Google ha rebut l’any nou creant un espai en què anima els usuaris a compartir amb la resta de la xarxa els seus propòsits per al 2013. La companyia ha decidit agrupat tots aquests propòsits en grups per crear un mapa interactiu que mostra, per països, els reptes dels usuaris de tot el món.

D’aquesta manera Google busca reflectir en un mapa els tradicionals bons propòsits que més o menys tothom es planteja amb l’arribada d’un nou any, des d’anar al gimnàs, passant per deixar de fumar o perdre pes. Participar en la iniciativa és molt senzill. Els usuaris que vulguin compartir els seus propòsits només han d’escriure’l, posar el seu codi postal, el seu país i seleccionar una categoria que consideri que s’adapta al seu repte.

Entre les categories hi ha grups com amor, salut, família o educació. Aquests grups permeten a Google mostrar al mapa els propòsits separats segons la categoria, de forma que es puguin veure tots els propòsits relacionats amb l’amor, l’educació o la família entre altres.

A més, els propòsits apareixen tant en l’idioma original de l’usuari com en altres llengües. D’aquesta manera, és fàcil comprovar els temes favorits dels internautes en què treballaran aquest 2013 i tenir una idea sobre reptes o propòsits per plantejar-se en aquest nou any.

M’ha agradat molt que una empresa de la rellevància i magnituds com Google, crei per primer cop la primera xarxa de propòsits, en un moment en el que tothom necessita expressar els seus desitjos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!