Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Peus de fang.

«M’heu fotut fora el partit dels socialistes? Pagueu-ho. Vet ací la revenja dels psocialistes espanyols contra catalunya, i contra el seu sistema financer, que tampoc no es gaire seu, perquè potser que la Caixa, que és el vaixell sens dubte, preferiria de tenir la seu allà, i participar d’una altra política, encara de més enllà. La Caixa paga molt a espanya, però molt, i paga excel·lentment per seleccions espanyoles, a manta paga, en favor de tot allò. El problema són també les altres caixes, i els psocialistes, que saben que els queden quatre dies, volen eixir matant mosques a canonades, malgrat que ja saben on fan més mal. No solament la ministra d’economia, és el mentider d’en ZP que se n’ha burlat, malgrat la mediocritat, i l’altra, i l’altre, no n’hi ha que no n’haja pelat d’allà on podia, contra la perifèria.

Saben que el president de Catalunya, ara mateix, és nou, que en tenia tantes ganes, que no arriscarà res. És un peus de fang, i també saben que pactarà quan calga, que afluixarà quan calga. En Duran, en Mas, la idea d’espana no els destorba gaire, si en canvi conserven el poder. Pobre, Mas, acabat d’arribar i ja li peguen per tots costats. Voleu dir que ha dit prou, que ha dit ací estic jo, que ha dic ‘toqueu-nos la castanya i veureu del que sóc capaç…». No tenim remei, per aquest cantó no. 
-Vols dir que si en Pujol, que és el polític més vell i gat i savi que hi ha ací dalt, que vol dir també fals i tota la pesca de lliçons que dominen els polítics, vols dir que si en Pujol diu independència i toca campana i botzina, no farà tremolar res?

– La fluixera del nou govern català ha atiat les grolleries del Govern espanyol i els seus ministrets contra catalunya. Perquè no s’explica tanta pocavergonya. No s’explica?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent