Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Circ de torpeses: conxorxa internacional

La banca suïssa, Visa, Mastercard, Paypal, el govern EEUU, la CIA, el govern suec, Amazon, totes les policies convidades a l’afer, la seguretat mundial…, voleu dir que dues piuades del Julian valen tota aqueixa moguda? No ens podem creure res, però la realitat supera amb escreix el pitjor dels malsons. Cada colp més, Wikileaks va destapant la immoralitat internacional dels qui havien de ser model. Però pel que sembla, el personal d’ambaixada està fet a l’insult, al perdonavides, a viure en un complet puticlub masclista i xenòfob. Això és l’ambaixada americana en carn viva, de tot menys formes i protocol. Imaginem-nos com poden ser la resta, si la mare de totes les ambaixades és una escola de serpotes, un autèntic putiferi en contra del món, siga amic o enemic. 

Qui queda per barrar la porta al Julien? Google?, Appel?, el Vaticà? la Campions ligue? l’ONU? Unicef? Els tres porquets? 

Una cosa ha destapat aquest home: com de brut és el món occidental, i que no podem fiar-nos gaire, d’aquells que van d’amos del planeta. Ves que n’hi ha delinqüents declarats, assassins a dojo, diversitat i varietat d’immorals i de pocavergonyes de nivellàs. Però aquests imperis de l’imperi, Visa, Mastercard, Suïssa i la seua podrida banca, que són veritables encobridors de fills de puta d’alta volada, entre més dictadors i netejadors d’ètnies i malparits universals, no han decidit sinó fer-li el buit a un possible pressumpte home que va fer ús d’un preservatiu en mal estat. 

El boicot també haurà de ser contra aquestes empreses que s’han afanyat a posar-se d’acord amb tota una colla de malparits que van insultant la resta del món que no són com ells. 
– Per cert, com podem fer boicot a VISA,? I no em dieu que hem de tornar a un món sense targes, o que cal portar el saquet dels diners penjant de la pitrera o lligat a l’entrecuix. 



  1. La Junta Directiva de la “Cofradia del Piu de Durruti” reunida d´urgència davant els greus esdeveniments que sacsegen la europasosiaidemocràtica.usa ha fet arribar als seus associats les següents recomanacions:
    1- No volieu caldo? doncs prengau dues tases.
    2- En cas d´eixir de casa feu-ho amb el saquet arreglat, en cas de necesitat podeu fer servir a ” los sinco latinos i un pelao”.
    3- Feu el favor de no pixar-los les cortines als suïsos i escandinaus en general, i si per una d´aquelles teniu una nit boja amb algun xicot/ona feu servir gomàtics de roda de tractor que no es trenquen quan els obris amb la boca, aixi no fareu treballar a la INTERPOL ficant-vos en les llistes de criminals perillosos.
                                     Salut, força al canut i aroma en la palom@

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent